Legyen a tiéd egy darab a kerékpározás történelméből!

A 2016-os szezonban a FOX biztosította a narancs 40-eket a DOWNHILL világkupa férfi és női győzteseinek, valamint a narancsszínű 36-ot a férfi győztes EWS bajnoknak. Ezen kívül a RAMPAGE a TOP 5 atléta is a FOX narancs 40-eseit használta – most ezek a teleszkópok várnak új gazdára!

8 villa 8 héten át – mind a 8, hét napon át tartó aukció Csendes-óceáni idő szerint reggel 9 órakor kezdődik (ez nálunk minden szerda délután 6 órát jelent), az első március 8-án került fel a legnépszerűbb aukciós oldalra ajánlatai közé.

Ezek nem egyszerűen csak látványelemek, hanem teljes értékű teleszkópok, emléktárgyak is egyben. Minden villát aláírt az azt használó sportoló, minden villához jár egy egyedi fali tartó, hogy a nyertes szobájának méltó dísze legyen, valamint természetesen minden villán rajta van az azt használó versenyző által okozott minden ütődés, karc és egy kis por is.

Gwin

Mivel a villanyakakat az azt használó versenyző kerékpárjának megfelelő méretre vágják, ami miatt lehet, hogy nem lenne megfelelő az új tulajdonosnak, ezért a FOX gyár szerelői lecserélték ezeket vágatlan, új nyakakra, alsó és felső vállakra, valamint komplett új felsőrészekre, KASHIMA bevonatos becsúszószárakra. Minden villa frissen van szervizelve, olajat cseréltek benne, valamint beállították a legutolsó versenybeállításra mindet.

Felhívjuk a figyelmedet:  annak ellenére, hogy a FOX teljes mértékben a termékei mögött áll, komolyabb sérülés esetén nem lehetséges narancssárga színűre cserélni a külsőszárat – ekkor egy, a kereskedelmi forgalomban kapható színű egyenértékű cserealkatrészt tudunk biztosítani.

A LICITÁLÁS mindössze 0.99 centnél kezdődik (USD), a legnagyobb licit nyer, ami mellé ingyen kiszállítást biztosítanak világszerte.

Minden bevételt a Road 2 Recovery alapítvány támogatására fordít a gyártó.

További információkért látogass el a WWW.RIDEFOX.COM/ORANGE weboldalra!