Álmodtál már arról, hogy nyersz egy saját, egyedi fejvédőt?

Mi megvalósíthatjuk az álmodat!

A fejed meghatároz téged, hogy hogyan látod a világot, s hogy a világ hogyan lát téged. Mikor bringázol, mindez természetesen a fejvédőddel is összefügg. Itt a Lazer-nél hiszünk benne, hogy bátorítanunk kell az embereket, hogy megmutassák Önmagukat, hogy kik is ők valójában és bátran kezdeményezzenek. Minden bringásnak a "saját boldog terepét" kell követnie, éppen ezért döntöttünk úgy, hogy különleges versenyt hirdetünk meg: Tervezd meg a saját fejvédőd!

Az elkövetkező hetekben több design versenyt is hirdetünk. Minden héten letölthetsz egy üres fejvédő file-t, s a saját ízlésed szerint tervezheted meg a kinézetét (számítógépen, vagy akár nyomtatva és színezve), majd beküldheted nekünk. Ezek után a termék tervezőnk kiválasztja a nyertest, mi pedig megvalósítjuk a tervet az adott fejvédővel és azt elküldjük annak, aki tervet készítette! Akárhol vagy, akárki is vagy, részt vehetsz a jétékban!

Ezekben a nehéz ídőkben néhányatok megtanult festeni, mások rengeteg könyvet olvasnak, vagy kirakósoznak. Hisszük, hogy sok módja van az önkifejezésnek, s a legfontosabb, hogy mindig hű maradj ahhoz, aki vagy és ne félj ezt felvállalni. Íme egy új lehetőség!

A nyertes kiválasztásakor mindezt figyelembe vesszük, mert úgy hisszük, hogy mindenkinek a saját szenvedélyét és útját kell járnia, követni az álmait és ezt megmutatni a világnak.

A játék az Impala fejvédővel folytatódik. Április 25. szombat délután 5 óráig van lehetőséged beküldeni pályázatodat.

Látogass el a Lazer contest-helmet oldalára, ahol letöltheted a mintát, s beküldheted a kész anyagot is. 

Tekintsd meg a teljes fejvédő kínálatunkat a Lazersport.com oldalon!