Válassz. Tervezz. Tekerj!

Engedd, hogy kreativitásod úrrá legyen a testeden és a lelkeden! Tervezd meg saját csapatruhádat a MILREMO-val!

Függetlenül attól, hogy kiskereskedő, cég, vagy kerékpáros egyesület – a MILREMO-nál mindenki megtalálja a megfelelő ruhadarabot. Kiterjedt kollekciónk különleges dizájnt kínál országúti, MTB és triatlon számára, valamint speciális szabásokat nőknek, férfiaknak és gyermekeknek egyaránt.

Teljesen egyedi opcióink korlátlan tervezési lehetőséget kínálnak. Letöltheted sablonjainkat,  elkészítheted saját terved, vagy tervezőink elkészíthetik kifejezetten Neked. Ehhez küldd el nekünk logóidat, oszd meg velünk színötleteidet és minden egyéb kívánságod, ötleted. Minden másról gondoskodunk, és elkészítjük Neked a  3D-s tervet.

A MILREMO Custom Cycling Clothing-ot kerékpárosok fejlesztették ki kerékpárosoknak, és kizárólag a SHIMANO Europe számára készült. Kiterjedt, személyre szabható kerékpáros ruha kollekciónkkal sokféle versenyző igényeit tudjuk kielégíteni. A MILREMO a kiváló minőségű termékeket és a kiváló szolgáltatást jelenti.

A MILREMO ELŐNYEI:

  • Speciális kivitelek ROAD & MTB & TRI & TT számára
  • Speciális szabás nőknek, férfiaknak és gyerekeknek
  • Kiegészítők nagy választéka (minőségi kesztyűk, zoknik, aero kamáslik stb.)
  • Választható szűkebb és lazább szabású kivitel, standard vagy hosszabb láb, a mezzsebek száma, zsebes (cargo) nadrág stb.
  • Grafikai tervezés korlátozások nélkül
  • Nincs kötelező logó
  • Fényvisszaverő logók is lehetségesek, továbbá vasalt logókat is lehet kérni
  • Első rendelés: rendelésenként 10 db / cikkszámonként legalább 5 db
  • Utánrendelés bármikor lehetséges

Tervezési sablonok és inspiráció

Az alkotás varázsa

Számunkra minden a tervezésről szól. Szívesen segítünk Neked az egyedi tervezésben. Ha már tudod, hogyan kell kinéznie a mezednek, küldd el ötleteidet a peter.szerzo@paul-lange.hu címre, és tervezőink elkészítik személyes dizájnod.

Számos tervezési ötletet találhatsz a https://milremo.com/design-ideas/ oldalon. Csak kattints az egyes kategóriákra, és tudasd velünk, melyik dizájn tetszik, vagy melyik irányba szeretnél továbbmenni.

A https://milremo.com/start-designing/semi-custom/ weboldalon arra is lehetőséged van, hogy az online konfigurátor segítségével kicsit bütykölj. Ha bejelentkezel az oldalra, később megoszthatod velünk a piszkozatot a „Megosztás” funkció segítségével.

Újrahasznosított anyagok

Számos tanulmány kimutatta, hogy az újrahasznosított poliészter előállítása 33-53%-kal kevesebb energiát igényel, mint a szűz poliészter előállítása. Az újrahasznosított poliészter használatával energiát takarítunk meg.

Az újrahasznosított poliészter előnyei:

Az újrahasznosított poliészter fokozott használata kevésbé függ a kőolajtól, mint ruházatunk alapanyagától. A PET-palackok nyersanyagként történő használata csökkenti a hulladékot és a környezetszennyezést, és kevesebb energiát használ fel, mint a szűz poliészter előállítása.

 

 

 

CO₂ lábnyom

Egy másik fontos szempont a gyártás helye. Ruháinkat kizárólag Európában és olyan anyagokból gyártjuk, amelyeket szintén Európában gyártottak. Ezért a MILREMO termékek nem tesznek meg hosszú szállítási utakat, és nem bocsátanak ki CO₂-t a légi fuvarozás miatt. De nem csak az újrahasznosított poliészter használatával csökkenthetjük CO₂-lábnyomunkat. Azzal is csökkentjük az üvegházhatású gázok kibocsátását, hogy autózás helyett bringázunk.