sch_logo_bluebg

sch_evo_logo

SCH_AKCIE_2

EVOLUTION LINE. A lehető legjobb.

Miért érdemes EVO külsőt használnod?

Mert az EVOLUTION LINE szériákban a legjobb technológiákat használjuk a gumikeverékektől, a szövés felépítésén keresztül a defektvédelemig.

nyil

sch_dh_logo

DOWNHILL
Nagyon strapabíró külsőgumik. Dupla karkasz, becsípődéses defekt elleni védelem a SnakeSkin oldalfalnak köszönhetően. Drótperemes külsőgumi.

sch_dh

sch_sg_logo

SUPER GRAVITY
Szabadalmaztatott kialakítás. A négyszeres rétegzés stabillá és biztonságossá teszi az oldalfalat. A minta alatt két réteg található, így extrém rugalmas és tapadós marad. A SnakeSkin tökéletes védelmet nyújt körbe a külsőgumin a becsípődéses defektek ellen. Minden ilyen külsőgumink Tubeless Easy kivitelű, aminek köszönhetően nincs többé szükség gumibelsőre! Összeségében akár 700g-ot spórolhatsz így egy átlagos downhill gumival szerelt kerékpárhoz képest.

sch_sg

sch_bikepark_logo

BIKEPARK
Elképzelhetetlenül robosztus kialakítás. A legtartósabb gumi a legkedvezőbb áron.

sch_bikepark

sch_apx_logo

APEX REINFORCED
Megerősített kiegészítő a SnakeSkin verzióhoz. Ezek a TL Easy külsőgumik 2 plusz réteget kaptak az amúgy is extrém robosztus oldalfalakon.

sch_apx

sch_tle_logo

TUBELESS EASY, SNAKESKIN.
Standard kialakítás az Evolution külsőgumiknál. A SnakeSkin alapanyag garantálja a "kígyómarás" elleni defektvédelmet az oldalfalaknál és az extrém könnyű belső nélküli átalakítást.

sch_tle

sch_ls_ls

LITESKIN
A lehető legkönnyebb megoldás. A LiteSkin MTB külsőgumik lemondanak a SnakeSkin defektvédelemről, ennek ellenére még mindig kellőképpen ellenállóak az oldalfalak. Ezek a külsők is átalakíthatóak belső nélkülivé tömítőfolyadék (DocBlue) használatával.

 

sch_ls

sch_dd_logoDOUBLE DEFENSE
Dupla védelem. A körkörös SnakeSkin + Raceguard védelem a minta alatt biztosítja a maximális védelmet az off-road külsőguminak. Ideális választás E-MTB számára.

sch_dd

nyil

Az Evolution Line sorozatban a következő külső gumik érhetőek el

gumisor

w_nyil

TRIPLE STAR COMPOUND.

A legjobb és legösszetettebb gumikeverékünk. Három verzióból áll, melyek speciálisan a felhasználási igényeknek megfelelően lettek kialakítva.

sch_pace_logo Extrém gyors XC összetétel

1 Könnyen gördülő alap (alap)
2 Gyors középső minta (közepes)
3 Tapadós szélsó minta (közepesen kemény)

PACESTAR_N

sch_trail_logo Enduro és Freeride összetétel

1 Könnyen gördülő alap (alap)
3 Extra tapadós szélsó minta (puha)
4 Tapadós középső minta (közepesen puha)

TRAILSTAR_N

sch_vert_logo Downhill összetétel

1 Könnyen gördülő alap (alap)
5 Szuper tapadós középső minta (szuper puha)
2 Extrém tapadós szélsó minta (extrém puha)

VERTSTAR_N

nyil

nyil

A Schwalbe kerékpárgumik megtalálhatóak az USA-ban, Dél-Afrikában, valamint Japánban és Ausztráliában is, Európában pedig piacvezető helyet birtokol a márka. Ennek két oka van: Először is 100%-ban elkötelezettek vagyunk a kerékpár sport iránt, a második ok, hogy termékeink nem mindenhol érhetőek el, csak szakboltokban. Mi ragaszkodunk a hozzáértő  tanácsadáshoz és a jó szolgáltatáshoz - és tudjuk, mindezt csak szakkereskedők tudják együtt megadni. A cég az 1922-es megalapítása óta a Bohle család tulajdonában van.

 

A Schwalbe termékeit megtaláljátok a gyártó weboldalán:

schwalbe.com

A 2017-es magyar nyelvű katalógus elérhető a Letöltések menüpont alatt!