A Shimano Service Center a szolgáltatásról és a segítségnyújtásról szól. Arról szól, hogy a Shimano márka igazi nagyköveteként mindent megteszünk azért, hogy az emberek a lehető legkönnyebben nyújthassanak tökéletes gondoskodást kerékpárjuknak.

A Shimano Service Center lényege

A Shimano Service Center márka olyan emberekről szól, akik mindent tudnak, amit csak tudni lehet a kerékpárokról és a kerékpárszervizről. Emberek, akik teljesen felszereltek és kvalifikáltak arra, hogy segítsenek másokat továbbra is élvezni kerékpárjukat. A Shimano Service Center márka támogatást jelent azoktól az emberektől, akik a legjobban ismerik a kerékpárodat. Szerviz és támogatás helyett nevezzük inkább tökéletes gondoskodásnak. Mert az emberek a Shimano Service Center-nél valóban törődnek a kerékpárokkal. Ez nagyban különbözik a szimpla szervizeléstől.

Az kerékpárod az első számú prioritásunk, így mindig szeretettel várunk minden SSC-ben. Készen állunk válaszolni kérdéseidre, szervizelni a bringád és bemutatni legújabb technológiáinkat.

Nem csak szervizeljük a kerékpárokat, hanem törődünk velük. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy újra kerékpárra ülhess. Akár egy probléma megoldásáról, akár rendszeres karbantartásról van szó, a Shimano által képzett szerelőink a legújabb Shimano technológiákat és az eredeti Shimano alkatrészeket használják.

Shimano Service Center partnereink listája