Találkozz velünk a Bükk Maratonon augusztus 5-én!

Ismerd meg a PRO csúcskategóriás kiegészítőit, a belga LAZER fejvédőket és a SHIMANO legújabb fejlesztéseit, garantáltan nem fogsz csalódni a legújabb cipők, kormányok, fejvédők és alkatrészek láttán! Ha ez sem lenne még elég, hát ott lesz az új SHIMANO M9100 XTR alkatrészcsalád is!


A rajtcsomagba ráadásul egy 3.000 Ft-ot érő kupont is rakunk, hogy megkönnyebbítsük az esetleges alkatrész cserét, javítást!

Egyszerűen ballagj be valamelyik mo-i Shimano Original Parts boltba 2018 szeptember 30-ig, és vásárolj bármilyen SHIMANO alkatrészt legalább 15.000 Ft értékben. A kuponért cserébe 3.000 Ft-al kevesebbet kell fizetned az alkatrészekért.

A Shimano Original Parts kampányban részt vevő üzleteket megtalálod a bikecheck.shimano.com oldalon, ahol további segítséget kaphatsz a cserealkatrészekkel kapcsolatban.

A kupon beváltási határideje 2018 szeptember 30. Az összesen vásárolandó Shimano alkatrészekért fizetendő összegnek kell elérnie a bruttó 15.000 Ft értéket. Egy személy csak egy kupont válthat be. A kedvezmény nem érvényes a boltban felszámolt Munkadíjra.

Ha még nem neveztél, hát ne várj túl sokáig, az NSE oldalán ehhez minden fontos információt megtalálsz!

Gyere és találkozzunk a Bükk Maratonon!