Találkozz velünk a Bükk Maratonon augusztus 4-én!

Malőr bármikor történhet, s most nem egy defektre, vagy a váltó beállítására gondolunk, hiszen ezt a legtöbben meg tudják javítani saját maguknak is. Persze mindenre mi sem tudunk felkészülni, a vázpapucs, vagy egy törött felni cseréjét például nem tudjuk megoldani, de egy elgörbült fékkar, a fékolaj hiánya, vagy a középrész recsegése esetén bátran fordulhatsz hozzánk, hiszen azért leszünk ott, hogy a technika ördöge ne állhasson az utadba!

A Bükk Maratonon várunk mindenkit tanácsadással, az indulókat akár hibaelhárítással augusztus 3-án szombaton déltől 6-ig, valamint 4-én vasárnap reggel 7:30-tól 9-ig a Shimano szerviz ponton.

A helyszínen megismerheted a PRO csúcskategóriás kiegészítőit, a belga LAZER fejvédőket és a SHIMANO legújabb fejlesztéseit, garantáltan nem fogsz csalódni a legújabb cipők, kormányok, fejvédők és alkatrészek láttán! Ha ez sem lenne még elég, hát ott lesz az új SHIMANO M8100 DEORE XT és a szintén megújult M7100 SLX alkatrészcsalád is, sőt, kipróbálhatod az E8000 és E7000 pedelec hajtásrendszereket is!

Amennyiben az ajándékba kapott sorszámozott kupon ellenében eredeti SHIMANO cserealkatrésszel lecserélteted láncod és/vagy a lánckerék-sorodat, úgy ajándékba kapod a kerékpárod fékeibe való SHIMANO fékbetéteket (az aktuálisan használt típust).

Egy kerékpárhoz 2 pár fékbetét jár (első-hátsó), függetlenül a fék fajtájától (V-fék, mech, vagy hidraulikus tárcsa, országúti).

Kezdd azzal, hogy kiválasztod országosan több, mint 50 üzletünk közül a számodra legközelebbit. Biztos lehetsz benne, hogy ott Eredeti Shimano Alkatrészekkel dolgoznak!

Az akció kizárólag a paul-lange.hu/akciok/gondoskodj-kerekparodrol/ oldalon feltüntetett kereskedőknél él!


Kövesd továbbra is a verseny Facebook oldalát, hogy minden információról értesülj!

Köszönjük, hogy eljöttél és találkozhattunk a Bükk Maratonon!