10 ok, amiért imádni fogod a KinetiCore-t

1. Fokozott ütésvédelem

A Lazer kutató- és tervezőcsapata éveket töltött azzal, hogy megvizsgálja a különböző típusú hatásokat, és azt, hogy ezek hogyan befolyásolhatják a kerékpárosok koponyáját és agyát.

Egy egyedülálló számítógépes szimulációs program segítségével a csapat virtuálisan tesztelhette a kialakítás határait, közvetlen és forgó hatásoknak vetette alá azokat.

Példa a közvetlen ütközésre, amikor egy kő felülről ütközik egy fejvédővel. Ez egy ritka hatás, de a fejvédőknek meg kell védeniük a versenyzőket az ilyen típusú hatásoktól.

Forgási ütközés akkor következik be, amikor egy kerékpáros kemény felülettel, például magával az úttal ütközik. Az ütközés ereje az agyának elmozdulását okozhatja a koponyájában, ami súlyos sérülésekhez vezethet. Ez az a fajta hatás, amelyre a Lazer összpontosított a védelem kialakítása során.

A KinetiCore egy évtizedes, új, továbbfejlesztett technológia utáni kutatás eredménye. Védelmet nyújt a hatások ellen, köszönhetően az egyedi EPS habblokkoknak, amelyek az ütközés hatására összegyűrődnek, és elnyelik azt az energiát, amely egyébként elérte volna viselőjének agyát.

2. Védelem mindenkinek 

A Lazer kezdettől fogva azt akarta, hogy a KinetiCore minden típusú kerékpáros számára elérhető legyen, minden kategóriában és minden korosztályban, egészen a legfiatalabb versenyzőkig.

Ez azt jelenti, hogy a vásárlók megtalálják a KinetiCore-t a könnyű védelmet kereső, országúti kerékpárosok számára készült fejvédőkben, az MTB fejvédőkben, ahol a kerékpárosoknak fokozott biztonságban kell lenniük minden olyan veszély esetén, amely az ösvényen leselkedik rájuk, valamint a sokoldalú teljesítményt nyújtó fejvédőkben, amelyeket a szabadidős bringásoknak terveztek, akik hétvégente a barátaikkal tekernek. 

Az ingázókról is gondoskodtak, kifejezetten a nagy forgalomban közlekedők számára készült KinetiCore fejvédőkkel.

A KinetiCore gyermek méretekben is kapható, amelyeket olyan fiatal bringások számára terveztek, akik először ülnek két kerékre, vagy a kerékpáros ülésben utaznak.

3. Virginia Tech-minősítés

A KinetiCore tesztelésének és fejlesztésének részeként a Lazer technológiája átesett a Virginia Tech szigorú, független és nagy tiszteletnek örvendő tesztelési folyamatán.

Az eredmények vízválasztó pillanatot jelentettek a csapat számára és megmutatták, mire képes a KinetiCore. Számos 5 csillagos kerékpáros fejvédő értékelést kapott a Lazer a már meglévő, lenyűgöző 13 5 csillagos minősítésén felül, ami azt jelenti, hogy a viselők biztosak lehetnek abban, hogy a KinetiCore kiváló teljesítményt nyújtott a legigényesebb vizsgálati eljárások során is.

4. Zsenialitás. Beépítve.

Az egyik fő különbség a meglévő technológiák és a KinetiCore között az, hogy sok más technológiával ellentétben nem kerül a fejvédőkre– a KinetiCore be van építve. Ennek számos előnye van – a KinetiCore integrált technológiája kisebb súlyt, jobb szellőzést, jobb illeszkedést és kényelmet jelent, ugyanakkor csökkenti a felhasznált műanyag mennyiségét. A KinetiCore új szintű biztonsági technológiát kínál, amely jobb kialakítású.

5. Könnyű

Amellett, hogy magasabb szintű védelmet nyújt, kulcsfontosságú, hogy a fejvédő könnyű maradjon. Egyre több versenyző igényli a lehető legkönnyebb sisakot – és ennek jó oka van. A grammok csökkenése növelheti a kényelmet, valamint a sebességet és az aerodinamikát, ami csökkenti a figyelemelvonás esélyét.

Ezt szem előtt tartva a tervezőcsapat éveket töltött a prototípusok finomításával, és gondosan csökkentette az építőiparban használt műanyag és EPS hab mennyiségét, ezáltal csökkentve a teljes tömeget.

6. Jobb szellőzés

A kisebb tömeg és a jobb szellőzés kéz a kézben járnak. Minden bicajosnak szüksége van a sisakon áthaladó levegőre, hogy hűvösen tartsa a fejét, különösen, ha a hőmérséklet – és az emelkedő– erősödik.

A KinetiCore be van építve, ez azt jelenti, hogy a sisakokat innovatív szellőzőnyílásokkal lehet megtervezni, amelyek hideg levegőt vezetnek hátra, és a melegebb levegőt kibocsájtják.

7. Teljes kényelem

A teljes kényelem több tekerést is jelent. A KinetiCore számos módszerrel növeli a kerékpárosok kényelmét: csökkenti a sisak súlyát, növeli a szellőzést és a légáteresztő képességet, valamint jobb illeszkedést biztosít.Ezt minden felhasználó finomíthatja az olyan új beállítórendszerekkel, mint a Turnsys és a Scrollsys, amelyek megkönnyítik az illeszkedést és az aerodinamikát még mozgás közben is.

8. Kevesebb műanyag

A Lazer elkötelezett amellett, hogy megoldásokat keressen karbonlábnyomának csökkentésére, és vállalatként felmérte, hogyan tehet lépéseket a környezetre gyakorolt ​​hatások csökkentése érdekében.

Azáltal, hogy elkerülték a hozzáadott műanyagok használatát a védelem biztosítására, és csökkentették a szükséges EPS hab mennyiségét, a tervezőcsapat elérte azt a célt, hogy javítsa a teljesítményt, miközben csökkenti a felhasznált műanyag mennyiségét. Ennek eredményeként a KinetiCore kevesebb műanyagból készül, mint a korábbi hasonló modellek.

9. Készítette:  a Lazer

A Lazer több mint egy évszázada élenjáró, ha a kerékpárosok védelméről, a következetesen innovatív sisaktervezésről és a fokozott teljesítményről van szó. A vállalat a kerékpárosok védelmében szerzett örökségét és szakértelmét használja fel, hogy folyamatosan törekedjen a védelem és a kényelem magasabb szintjére.

A Lazer sisakjait a profik inspirálták, de mindennapi kerékpárosok számára tervezték, professzionális szintű kényelem és védelem mellett. A Lazerrel a kerékpárosok tudják, hogy optimális védelmet kapnak a legmagasabb teljesítményszint mellett.

10. A védelem és a teljesítmény optimális egyensúlya

A megnövelt védelem és a fejlett teljesítmény elérése évekig tartó tökéletesítést és egyszerűsítést igényelt.A KinetiCore tökéletes egyensúlyt biztosít, így a versenyzők magabiztosan kerékpározhatnak abban a tudatban, hogy védve vannak ők maguk, és teljesítményük is, akár erdei ösvényeken kerékpároznak családjukkal, vagy 100 mérföldes sportversenyen vesznek részt.